Sodelovanje na 31. sejmu Alpe-Adria 2020

Letošnji 31.sejem Alpe-Adria s turistično ponudbo naše zelene in aktivne Slovenije ter ponudbo nam bližnjih evropskih krajev (Gardec, Salzburg, Novalja, Omišaj, itd.) danes poteka že tretji dan.

Na njem se predstavljajo organizacije, zveze, centri, društva najrazličnejših turističnih smeri. Med drugimi tudi podjetja, pri katerih lahko najamete ali kupite avtodom. V podjetju s spletnim naslovom avtodomar.si, predstavljajo novosti sezone 2020. Na ogled so najbolj zanimivi modeli iz njihove ponudbe, med drugim tudi težko pričakovani Amphitryon. Na sejmu se predstavljajo tudi podjetja, ki gostincem olajšajo delo s profesionalno gostinsko opremo.

Predstavili smo se tudi mi, Turistična vas Pristava, pod okriljem Združenja turističnih kmetij Slovenije, katerega član je Izletniški turizem Okorn. Predstavili smo, del svoje hišne kulinarike: krvavice s kislim zeljem, suho salamo in slanino, ki se stopi v ustih. Obenem je gospodinja Marta spekla tudi Pehtranovo potico s katero so se lahko posladkali. Obiskovalci so svoje navdušenje nad prigrizki s cmokanjem potrdili ter poplaknili s hišnim jabolčnih sokom. Zanimivosti, ki smo jih predstavili s Pristave, pa ni in ni konca.

Vabljeni, da se oglasite pri nas na Pristavi nad Stično za dan ali dva, mogoče tri.

https://www.alpeadria.si