POROKA V PRISTNI NARAVI – druga lokacija

V Turistični vasi Pristava je romantična jasa, kjer lahko v osrčju narave opravite poročni obred in organizirate poročno zabavo. Na 695 metri nad morjem se nahaja planota, kjer se razgledi na okoliške hribe in gore ne končajo. Uzrite jih tudi pod šotori Mobil-plac. Poroka je dan, ko želiš, da je vse urejeno, brezhibno in pristno. V turistični vasi Pristava se trudimo, da je lokacija za poroko vse leto urejena. Odlična dopolnitev lokacije je s postavitvijo šotora za poroko, ki je urejen po meri posamaznika.

Narava je uporabila tu le najlepši ustroj za snovanje te čudovite lokacije. Najlepši način, da ji to vrnemo, je, da jo negujemo in na njej priredimo najlepši dogodek v življenju para. Lokacija za poroko je v turistični vasi Pristava dostopna z avtomobilom, zavarovana in velika prednost lokacije je, da se nahaja na vrhu vasi, kjer se postavi poročni šotor. Ob robu gozda, se nahaja tudi hiška, kjer lahko prenočite. V naši ponudbi imamo prostor za civilno poroko in poročno zabavo. Seveda so za poroko na prostem nujni šotori. Šotor nudi zaščito pred soncem, pred dežjem ali močnim vetrom. Obenem prostor čudovito dopolni in pričara sanjsko poroko.

Vsak poročni dan je zabeležen s fotografijami. Idealni prostor za večni spomin, poročno fotografiranje, je v naravi. V Parku naše vasi, se nahajajo kotički za fotografiranje: 

  • klopce, 
  • gozdne jase, 
  • travniki z veličastnim razgledi
  • peščene poti

Poroka v naravi torej ponuja nepozabno kuliso poročni fotografiji.

Vabljeni na ogled naše lokacije za poroko skozi oči fotografa.