Prenehali smo z oddajo piknik prostora, sedaj Vam nudimo nastanitev z masažnim bazenom

Za nami je krasnih osem let nepozabnih spominov in preplesanih noči, ki so bile tudi glasne, kot se spodobi za zabavo. Kljub velikemu razumevanju sosedov in njihovo spoštovanje naše poslovne poti, smo že nekaj let premlevali idejo, da opustimo piknik zabave. Saj le tako udejanjamo povedano v našem sloganu pristna narava. Sedaj z vami delimo negovano in ohranjeno naravo, ter skrbimo za mir in sprostitev v naših apartmajih. 

Korak za korak je prostor postal posestvo, katerega so izurjeni in s srcem, delu predani mojstri uredili v počitniško nastanitev z apartmajem poimenovanim Ernest Železni. Ernest je bil zadnji ustoličen vojvoda na gosposvetskem polju v slovenskem jeziku. Ernestova mati, Virida Viscotni je živela na Pristavi do svoje smrti. Virida je bila nosilka avtomobilske znamke Alfa Romeo. 

Vljudno vabljeni na oddih v počitniško hišo app Ernest Železni. V apartmaju lahko prespi 5 oseb. Razvajate se lahko v prestižnem masažnem bazenu, HotSpring, za 3 osebe. Počitniška hiša se ponaša s tremi zvezdicami. 







Odločili smo se, da Vam v času od 17.12.2023 do 29.12.2023, v januarju in februarju oddamo počitniško hišo za 280€/noč brez pogoja zakupa več noči. Poklanjamo Vam tudi daljši čas bivanja od sončnega vzhoda – prihod ob 9:00, do sončnega zahoda– odhod naslednji dan do 18:00.

Zelo lepo vabljeni na oddih v našo vas! 

Povpraševanje pošljite skozi obrazec na vaši desni. 

Ogled galerije počitniške hiše app Ernest Železni: