Kdo smo

Družina z vami deli čudovito neokrnjeno naravo ter razglede na brezmejno pokrajino in njene lepote. Gostom odpira vrata svojega posestva in s svojo gostoljubnostjo ter domačnostjo prispeva k njihovemu dobremu počutju. Kmetija meri 22 hektarjev – več kot dovolj prostora za brezskrben potep in raznolike dejavnosti v naravi.

Ponudba

Edinstveno doživetje predstavlja spanje pod šotori blizu gozda, kjer dobro jutro ustvarja ubrano ptičje petje. Udoben prostor za kampiranje je dovolj daleč od vasi, da omogoča zasebnost in dovolj blizu nje, da se gostje ne počutijo osamljeno. Poleg kampa v ponudbo sodijo še slikovito igrišče za igro odbojke in nogometa ter igrala za najmlajše. Za najem je na voljo tudi počitniška hiša.
Na krožniku vam skupaj z drugimi kmetijami ponudijo pristno pristavško hrano. Po predhodnem dogovoru lahko iz okoliških kmetij priskrbijo sestavine za kuho, tako si zajtrk, kosilo ali večerjo pripravite sami. S pristavško hrano bo vaše bivanje na Pristavi popolno, saj boste poleg naravnih danosti okusili pristne arome jedi pristavških dedkov in babic. Doživetje domačnosti boste zaznali tudi na postojankah na gozdnih jasah Virida, Kragulj in Jež. Postojanke so oblikovane prav za brezskrbno obedovanje in klepetanje.

 Nastanek parka v Turistični vasi Pristava Pr’ Tonijevih skozi leta.

Foto: Lepote domačije Pr’ Tonijevih.

KONTAKT

Pr Tonijevih
M +386 40 702 936 gdč. Mateja Žaren
E
mateja.zaren@pristava.si