Se želite odmakniti iz turbulentnega ritma vsakdana v mir in spokojnost pristnega okolja?

Izrezljana skulptura Ernesta Železnega krasi vhodna vrata počitniške hiše na posestvu Pr’ Tonijevih in ji daje poseben zgodovinski pečat. Leta 2020 zgrajen apartma sprejme 5 odraslih gostov, premišljeno zasnovani prostori dajejo vtis domačnosti, varnosti in prijetnega udobja. Bujna narava v okolici ponuja sprostitev in odmik od vsakdanjega življenja, zato bo bivanje v apartmaju posebno, nepozabno doživetje.

Hiša Ernesta Železnega na počitniškem posestvu Pr’ Tonijevih se ponaša z udobnim dnevnim prostorom s kuhinjo in z veliko teraso s pogledom na Triglav, najvišji vrh Slovenije. V mansardi so skupna ležišča s kotičkom za sproščanje. Hiša je opremljena s sodobno tehnologijo in z vsem razkošjem, ki ga ponuja udoben dom.

Za vaše udobno, razkošno in diskretno bivanje so, ob upoštevanju visokih higienskih standardov, med drugimi na voljo:

  • možnost oskrbe z lokalnimi pridelki in izdelki, ki jih kupite na kmetiji Pr’ Tonijevih,
  • uporaba žara, tabornega ognja, otroškega, nogometnega igrišča in igrišča za odbojko
  • dostop do interneta,
  • občudovanje zvezdnega neba s terase Ernesta Železnega.

Sproščeno bivanje v počitniški hiši plemenitijo pristna kulinarična doživetja, domače arome in okusi pridelkov ter izdelkov s kmetij. Hrano lahko z domačimi sestavinami pripravljate sami, ali vam jo pripravijo domačini. Vas ponuja obilico možnosti za edinstvene počitnice in je hkrati izhodišče za raziskovanje bližnje in širše okolice. Občina Ivančna Gorica nudi obilo možnosti za aktiven potep.

Nastanek parka v Turistični vasi Pristava Pr’ Tonijevih skozi leta.

Fotografije, prikazujejo počitniško posestvo Pr’ Tonijevih.

KONTAKT

Pr Tonijevih
M +386 40 702 936 gdč. Mateja Žaren
E
mateja.zaren@pristava.si
Rezervacije na booking.com.