Naj se Vam iskreno zahvalimo za obisk v sezoni 2019. Tu je
povzetek našega leta in besede hvaležnosti, ker ste ustvarili neprecenljive spomine v naši vasi.

Doživetje v naravi, kjer otroci štejejo zvezde in nato zaspijo je pomnjenje za večno. Taborjenje na Pristavi je čudovita izkušnja za vse družinske člane.

Odrasli obožujemo mir in tišino, ki jo doživimo v Parku Turistične vasi Pristava. V naravi, kjer je odlična možnost za povezovanje in ohranjanje stikov s prijatelji, za katere imamo tekom leta premalo časa. Prosta igra, vožnja z gokartom na pedala in igranje nogometa, odbojke vse to lahko počnete pri nas.

S prijatelji želim na piknik in gremo nekam, kjer se ne vozim predolgo, ter sem dovolj oddaljen, da se počutim svobodno. Hrana, ki jo naročim na sosednji kmetiji mi v ustih obudi spomine na kuhinjo stare mame.

Le nekaj zapisov, naših dragih obiskovalcev, ki so nam potrdili, da je bila naša odločitev pravilna. Uredili smo piknik prostor, počivališče za avtodome in sedaj bomo v letu 2020, praznovali že peto (5) obletnico delovanja našega Parka in Turistične vasi Pristava.
 Svojo ponudbo smo dopolnili s Počitniško hišo Virida in v letu, ki prihaja, pripravljamo posodobljen piknik prostor. Kmetija Pr Tonijevih skupaj z drugimi kmetijami tvori celoto.


Izletniški turizem Okorn, kjer v jesensko zimskem času nudimo krvavice in pečenice s kislim zeljem ali repo in ajdovimi žganci deluje že 27 let. Na krožniku na kmetiji Vam ponudimo hišna kosila vsako oboto in nedeljo. Po predhodnem naročilu na 041 329 810 ali info@pristava.si

Kmetija, kjer lahko greste na ogled živali: krav, bikov, kokoši, pujsov ter teličkov je blizu naše počitniške hiše Virida. Kmetija, ki Vam ponuja pravi domači med, je kmetija Pr Lampret. Obisk ene, druge, tretje ali četrte kmetije lahko zaokroži sprehod do naše cerkvice sv. Lamberta ali do Partizanskega doma na vrhu Pristave.

Ocene, ki ste jih podali na spletnem mestu google kaže nam v prid, ocenili ste nas s povprečno oceno 4,7 od 5. Iskrena hvala!

Menim, da smo Vam predstavili še nekaj možnosti za preživetje prostega časa v Turistični Vasi Pristava.
Vabim Vas v času novoletnih zabav na kmečko pojedino v našo vas na kmetijo Pr Okornu oz. Izletniški turizem Okorn!
Mogoče spomladi na nabiranje vitamina D vožnjo z gokarti na pedala in na kosilo na Izletniški turizem Okorn!

Naročila sprejemamo na 041 329 810 (Marta).