70 let partnerstva

Pretekli ponedeljek se je na Pristavi nad Stično zbrala ekipa, ki je skozi video predstavila več desetletno sodelovanje, med Continentalom in Porsche group. Obenem so prikazali pomembne dejavnike, ki vplivajo na dolgoletno partnerstvo in našo čudovito pokrajino. Vabljeni k ogledu!

Že leta 1950 je Volkswagen T1 iz tovarne odpeljal na Continentalovih pnevmatikah, ki so bile ustvarjene posebej za ta kulten avtomobil.  Gre za partnerstvo med skupinama Continental in Porsche group. Danes je s Continentalovimi pnevmatikami serijsko opremljen nov, povsem električen ID.3. Ge za res zavidljivo, večdesetletno partnerstvo.

Dolgoletno partnerstvo med Continentalom in skupino Volkswagen so se odločili obeležiti na prav poseben način. Da bi odkrili odgovor na vprašanje, kaj je pomembno za uspešno, večdesetletno partnerstvo »iz prve roke«, so k sodelovanju povabili Milana in Francko Kosec. Zakonca, ki letos praznujeta 60. obletnico poroke.    
 
V videu si oglejte njuno modrost, izkušnje in preizkušnje, ki sta jih prestala v šestih desetletjih skupnega življenja. 👇