Jurčičev pohod

Bralci Jurčičevih del in ljubitelji pohodniške poti, vabljeni, da se udeležite Jurčičevega pohoda.
Poleg prekrasne pokrajine in bogate kulturne dediščine med Višnjo Goro in Muljavo boste na cilju spoznali tudi lokalno ponudbo, ki jo turistom nudi občina Ivančna Gorica. Tam bomo tudi mi, Turistična vas Pristava.

Orehova potica

Orehova potica


Turistična vas Pristava združuje štiri kmetije, ki s svojo ponudbo oskrbijo obiskovalca z živili in mu ponudijo jedi za prijetno preživljanje prostega časa na Pristavi. V vasi so dobrodošli tako enodnevni obiskovalci kot turisti z avtodomi. Enodnevni obiskovalci lahko uporabijo naš prostor za piknike in gozdna igrala, pojedo pravo kmečko kosilo ali večerjo in kupijo suhomesnate dobrote. V letu 2012 so nas že obiskali prvi avtodomi. Predstavili smo jim gospo s Pristave, Virido Visconti in cerkev sv. Lamberta.

S podobo Turistične Vasi Pristava Vam želimo prikazati zgodbo, ki jo delimo z vami. V ilustrativni simbol smo vpletli zgodovinsko zgodbo prebivalke Turistične Vasi Pristava Viride Visconti, sožitje med naravo, živalmi in prebivalci naše vasi ter naravne lepote naše krajine.

Turistična vas Pristava

Vabljeni na Jurčičev pohod, na katerem se bo predstavilo veliko turističnih ponudnikov in društev iz celotne občine Ivančna Gorica. Jurčičev pohod vedno znova združi ljudi dobre volje, tudi tokrat bo tako. Prepričajte se o naši ponudbi, saj se bomo pod blagovno znamko Turistična vas Pristava na Jurčičevem pohodu predstavili prvič.

Start pohoda bo med 7. in 10. uro zjutraj v Višnji Gori, kjer pred mestno hišo v pohodni dnevnik odtisnete prvi žig.

Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 041 437 382 in na elektronskem naslovu info@prijetnodomace.si.