Kdo smo

Družina, ki z vami deli čudovito neokrnjeno naravo, pokrajino in njene lepote. S svojo gostoljubnostjo in domačnostjo tako prispevamo k vašemu dobremu počutju. Velikost kmetije meri 22 ha, kar znese ogromno prostora za brezskrben potep po naravi.

Ponudba

Edinstveno doživetje predstavlja spanje pod šotorom v neokrnjeni naravi blizu gozda, kjer vam dobro jutro vošči ptičje žgolenje. Nudimo vam prekrasen prostor, dovolj daleč od vasi, da vam nudi intimnost, a tako blizu nje, da se vseeno ne počutite osamljeno. Na krožniku vam združeni z ostalimi kmetijami ponujamo pristno pristavško hrano.

V našo ponudbo sodijo počivališče za avtodome, prekrasen piknik prostor in nočitve v šotoru. Obenem pa imamo v ponudbi tudi počitniško hišo Virida. Na voljo je za najem. Po predhodnem dogovoru vam sestavine za kuho priskrbimo iz okoliških kmetij, da si lahko sami pripravite zajtrk, kosilo ali večerjo. Hrana, ki jo ponujamo, je pristavška. Predvsem nam je pomembno, da okusite jedi, ki so jih jedli naši dedi in babice. Domačnost boste okusili na naših postojankah na gozdnih jasah, poimenovanih po Viridi, Kragulju, in Ježu. Postojanke so skrbno izbrane in izoblikovane za brezskrbno obedovanje in klepetanje.

Prepuščanje brezskrbnemu počitku vam omogočimo pod brezami v neposredni bližini počivališča za avtodome.

Prenočevanje v tišini pristavskih gozdov vas bo napolnilo z močjo, da boste kos novim poslovnim in družinskim podvigom. Poleg vsega so mešani gozdovi polni zdravilnih učinkov ter najrazličnejših živali, ki jih lahko opazujete med sprehodom po njih.

Piknik prostor

za na splet

Z željo, h kateri strmi vse več ljudi, po svobodi in ležernemu preživljanju prostega časa, smo na Pristavi uredili piknik prostor.

Povezava do ogleda mape piknik prostora.

Piknik prostor, ki ga lahko najamete zajema: pokriti leseni element Virida, poimenovan je po znameniti gospe s Pristave, Viridi Visconti. Pokriti leseni element Jež in leseni objekt Brunarica, pokriti žar s pultom in taborni ogenj, skupaj lahko piknik prostor koristi do 60 oseb. Poleg je postavljen tudi objekt s sanitarijami.
    Za aktivno preživljanje časa na Pristavi so na voljo otroška igrala, igrišče za odbojko in nogomet. Poleg igrišč in zelenih površin imamo v ponudbi tudi urejeno progo za go-karte na pedala. Go-karte na pedala lahko najamete na kmetiji Pr’ Tonijevih in ob vikendih na Kmetiji Pr’ Okornu.

DSC_3808

Piknik prostor je ozvočen in osvetljen v kolikor se piknik prevesi v noč. Ravno tako si lahko zakurite taborni ogenj, ter si ogrejete jesenske noči. Parkirni prostor za tiste, ki koristijo piknik prostor je v spodnjem delu parka.   

Za koriščenje piknik prostora pošljite povpraševanje na obrazcu ob strani. Lahko pa informacije dobite tudi če pišete na info@pristava.si.

 Počitniška hiša Virida

Počitniška hiša v Pristni naravi, poimenovana po prebivalki Viridi Viscotni, vas vabi v svoj objem.
V središču vasi, obdanimi s štirimi kmetijami, se nahaja počitniška hiša Virida. Počitniška hiša je
opremljena s sodobnimi elementi, ter nekaj unikatnosti. Dovolj oddaljena od kmetij, da vam nudi
zasebnost. Obenem je 2 minuti hoje do Parka Turistične vasi Pristava, kjer se popolnoma predate
naravi in mirnemu okolju. Svoje stare domače navade boste z največjo samozavestjo ta čas
zanemarili, saj vam bodo hišni pridelki in izdelki kmetij pričarali potovanje novih okusov in pogledov.
Vabljeni v naš objem, objem pristne narave kjer slišite mir.
V Turistični vasi Pristava in njeni okolici se nahaja vse za navdihujoče in edinstvene počitnice.
Počitniška hiša Virida je primerno izhodišče za raziskovanje celotne Slovenije. Od prestolnice smo
oddaljeni slabih 30 minut. Občina Ivančna Gorica nam nudi obilo možnosti za aktiven potep. (link)

Rezervirate jo lahko na booking.com.

Aktivnosti

V parku Pr̕ Tonijevih se najde obilo možnosti za preživljanje prostega časa s svojimi bližnjimi. Ležerno poležavanje na travnikih je le prvi izmed oddihov, ki si ga lahko privoščite pri nas. Strmimo k butični ponudbi, torej boste v parku največkrat sami s svojo družino in izbranimi prijatelji. Hrušč in trušč lahko povzročate ob igranju travniškega nogometa, tekanju med in po igralih z najmlajšimi ter ob vožnji z gokarti. S kolesom ali peš se lahko odpravite po gozdnih poteh okoli Turistične vasi Pristava. (link do zemljevida). Možnost imate tudi najeti prostor in se v pristni naravi poročiti.

S klikom na povezavo tukaj, je prikazan posnetek nastanka Parka v Turistični vasi Pristava Pr’ Tonijevih skozi leta.

Slike, ki se prikazujejo, kažejo lepote Pr’ Tonijevih.

Opis fotografije se prikaže, ko kliknete Prikaži sličice in nato sliko.

KONTAKT

Pr Tonijevih
M +386 40 702 936 gdč. Mateja Žaren
E
mateja.zaren@pristava.si