Kdo smo

Družina, ki z vami deli čudovito neokrnjeno naravo, pokrajino in njene lepote. S svojo gostoljubnostjo in domačnostjo tako prispevamo k vašemu dobremu počutju. Velikost kmetije meri 22 ha, kar znese ogromno prostora za brezskrben potep po naravi.

Ponudba

Edinstveno doživetje predstavlja spanje pod šotorom v neokrnjeni naravi blizu gozda, kjer vam dobro jutro vošči ptičje žgolenje. Nudimo vam prekrasen prostor, dovolj daleč od vasi, da vam nudi intimnost, a tako blizu nje, da se vseeno ne počutite osamljeno. Na krožniku vam združeni z ostalimi kmetijami ponujamo pristno pristavško hrano.

V našo ponudbo sodijo počivališče za avtodome, prekrasen piknik prostor in nočitve v šotoru. Obenem pa imamo v ponudbi tudi počitniško hišo Virida. Na voljo je za najem. Po predhodnem dogovoru vam sestavine za kuho priskrbimo iz okoliških kmetij, da si lahko sami pripravite zajtrk, kosilo ali večerjo. Hrana, ki jo ponujamo, je pristavška. Predvsem nam je pomembno, da okusite jedi, ki so jih jedli naši dedi in babice. Domačnost boste okusili na naših postojankah na gozdnih jasah, poimenovanih po Viridi, Kragulju, in Ježu. Postojanke so skrbno izbrane in izoblikovane za brezskrbno obedovanje in klepetanje.

Prepuščanje brezskrbnemu počitku vam omogočimo pod brezami v neposredni bližini počivališča za avtodome.

Prenočevanje v tišini pristavskih gozdov vas bo napolnilo z močjo, da boste kos novim poslovnim in družinskim podvigom. Poleg vsega so mešani gozdovi polni zdravilnih učinkov ter najrazličnejših živali, ki jih lahko opazujete med sprehodom po njih.

Aktivnosti

V parku Pr̕ Tonijevih se najde obilo možnosti za preživljanje prostega časa s svojimi bližnjimi. Ležerno poležavanje na travnikih je le prvi izmed oddihov, ki si ga lahko privoščite pri nas. Strmimo k butični ponudbi, torej boste v parku največkrat sami s svojo družino in izbranimi prijatelji. Hrušč in trušč lahko povzročate ob igranju travniškega nogometa, tekanju med in po igralih z najmlajšimi ter ob vožnji z gokarti. S kolesom ali peš se lahko odpravite po gozdnih poteh okoli Turistične vasi Pristava. (link do zemljevida). Možnost imate tudi najeti prostor in se v pristni naravi poročiti.

S klikom na povezavo tukaj, je prikazan posnetek nastanka Parka v Turistični vasi Pristava Pr’ Tonijevih skozi leta.

Slike, ki se prikazujejo, kažejo lepote Pr’ Tonijevih.

Opis fotografije se prikaže, ko kliknete Prikaži sličice in nato sliko.

KONTAKT

Pr Tonijevih
M +386 40 702 936 gdč. Mateja Žaren
E
mateja.zaren@pristava.si