Otvoritev Parka v Turistični vasi Pristava

DSC_0476

Prvi pravi poletni vikend, 7.6.2015 je minil v znamenju otvoritve parka v Turistični vasi Pristava, v občini Ivančna Gorica. Na Pristavi smo imeli največji piknik, daleč na okoli.

    Obiskovalci Turistične vasi Pristava so imeli možnost obiskati sv. Mašo v cerkvici sv. Lamberta. Kaplan Maksimilijan je nato opravil blagoslov parka in kmetij  v Turistični vasi. Zabava se je začela z ansamblom Fantje Izpod Lisce. Veseli obiskovalci so pridno brusili pete na odru. Resnično je bil užitek opazovati vse ljudi, kateri so občudovali našo naravo in njene lepote, ki segajo od Triglava do Gorjancev. Lično urejene klopi in mize so ljudi popeljale v pravljico Turistične vasi Pristava. Otroci so se zabavali z go-karti na pedala, ko so drveli po lično urejeni progi. Starejši so lahko sedeli v senci in pili pivo iz glinenih kozarcev, katere je oblikovala Damjana Bijek. Slikarka in umetnica, Damjana Bijek je imela skozi cel dan razstavo svojih prekrasnih slik, ter izdelkov.

    Turistična vas Pristava je združena v 4 kmetije, katerih namen je oskrbeti obiskovalca z vsemi potrebnimi izdelki in sestavinami za preživetje v naši vasi. Dobrodošli ste z avtodomom, lahko pa tudi postavite šotor na naših travnikih, v ponudbi imamo hišna kosila, piknik prostor in počivališče za avtodome.  

Gokarti na pedala

Obiskovalci v Turistični vasi Pristava

Fantje izpod Lisce