Kdo smo

Pr’ Mežnar so že vrsto let poznani po žigu, katerega planinska pot vodi od Maribora do Ankarana. Gre za t. i. Slovensko planinsko pot, ki je dobro obiskana in poznana vsem planincem po Sloveniji. Poleg nje mimo vodijo tudi Badjurova, Lavričeva in Viridina pešpot ter dobro obiskan Romanov pohod. Čez vas Pristava vodi tudi na novo oblikovana pot Prijetno domače. Žig za prehojene poti dobite pri Mežnarjevih, kjer družina s skupnimi močmi obdeluje 26 ha veliko kmetijo.

Ponudba

Kmetija Pr’ Mežnar oskrbuje celotno vas z dobrinami kot so mleko, meso in jajca. Poznani so še po prodaji krompirja ter drugih vrtninah, ki jih prideluje celotna družina.
S sodelovanjem vseh kmetij na Pristavi vam ponujamo popoldansko malico ali pripravimo piknik, da  vaše brbončice še dolgo ne bodo pozabile okusov s Pristave.

Aktivnosti

Ogled živali na kmetiji vam omogoča kmetija Pr’ Mežnar. Mimo njihove kmetije pelje pot do cerkve sv. Lamberta, kjer se v poletnih mesecih darujejo sv. maše. Ogled cerkve je mogoč, če se le ustavite Pr’ Mežnarju, eden izmed članov družine vam bo z veseljem razkazal notranjost cerkve.

KONTAKT

Pr Mežnar
T +386 1 78 77 486 ga. Milena Jefim