Mama, mamica, mati

Oseba, ki prisluhne, ki se s tabo veseli in s tabo žalosti, praznuje svoj praznik 25. Marca, na dan natanko 9 mesecev pred Božičem. Povezava med Božičem in praznikom Mater je mogočna, saj je ta dan angel Gabrijel oznanil Mariji, da bo postala mati.

Vse se začne na začetku, ko se dve osebi odločita, da bosta podarili življenje. Od tega trenutka dalje, ženska postane mati. 9 mesecev pod srcem nosi dete. Res je častno, da smo ji podarili praznik, kjer se ji lahko zahvalimo za vse neprespane noči, vse tolažeče besede in obilo ljubezni, ki jo brezpogojno deli. Izbira, biti in postati mati je lahka, odgovornost, ki pa jo dobimo, kot mati je najtežja naloga v življenju.

Narava je materam podarilo moč, da skrbijo za svoj najdragocenejši zaklad, ki je zrasel pod njenim srcem. Skrb za svoje dete jim je dana, kot naravi, da se prebudi iz zimskega spanja spomladi. V življenju želimo, trenutke od spočetja do rojstva in nato vsak dan, posebej pomniti. Vse to lahko storimo, ko v objektiv profesionalnega fotografa ujamemo fotografije, katere postanejo spomin za večno.

V objemu naše vasi fotografije dan za dnem niza Simona, FotoSimi. Vabljeni, da si ogledate njeno predstavitev.

Vsem mamicam in njihovim otrokom v Turistični vasi Pristava namenjamo posebno pozornost. Skupaj se lahko vozite z go-karti na pedala, tekate po travnikih ali se igrate na otroškem igrišču na Izletniškem turizmu Okorn. V kolikor želite na kosilo za vikend, brez zadržkov pokličite na M 041 329 810 (ga. Marta).

Vabljeni v pristno naravo!