V Turistični vasi Pristava se je včeraj piknik prostor v Parku preoblikoval v snemalni studio!

Nastajal je del oddaje Štartaj Slovenija. Oddaja Štartaj Slovenija je oddaja, v kateri POP TV in Spar Slovenija iščeta Hit produkt leta 2016. Odkrivali bodo mlade in bodoče uspešne ljudi, novodobne inovatorje, start up-ovce in podjetnike, ki imajo željo po ustvarjanju in dober produkt v dokaz. Spar bo izbranim kandidatom ponudil posebno prodajno mesto v vseh največjih megamarketih Interspar v državi, kot testno polico za mlade podjetnike/inovatorje, ki testirajo svoj produkt na trgu.
Vsi podjetniki/inovatorji, katerih produkti bodo dosegli uspeh v oddaji, dobijo šestmesečno ekskluzivno pogodbo za prodajo produkta v Sparu. Podjetnik/inovator čigar produkt bo proglašen za Hit produkt leta 2016, pa bo poleg ekskluzivne pogodbe s Sparom, dobil tudi oglaševalsko akcijo v medijih PRO PLUS-a (POP TV, Kanal A, BRIO, KINO, 24ur.com ter ostali internetni portali) in marketinško svetovanje s strani agencije Formitas.
POP TV in Spar Slovenija bosta slovenskim inovatorjem ter podjetnikom pomagala stopiti na pot uspeha!

Z veseljem smo svoj delček Raja na zemlji delili za oddajo, kjer mladim in bodočim uspešnim ljudem lajšajo korake do uspeha.