Piknik prostor, na nadmorski višini 695 m, v Pristni naravi!

Narava je naši vasi podarila izjemno bogastvo in ustrezno geografsko lego.

za na splet

Z željo, h kateri strmi vse več ljudi, po svobodi in ležernemu preživljanju prostega časa, smo na Pristavi uredili piknik prostor.

Povezava do ogleda mape piknik prostora.

Piknik prostor, ki ga lahko najamete zajema: pokriti leseni element Virida, poimenovan je po znameniti gospe s Pristave, Viridi Visconti. Pokriti leseni element Jež in leseni objekt Brunarica, pokriti žar s pultom in taborni ogenj, skupaj lahko piknik prostor koristi do 60 oseb. Poleg je postavljen tudi objekt s sanitarijami.
    Za aktivno preživljanje časa na Pristavi so na voljo otroška igrala, igrišče za odbojko in nogomet. Poleg igrišč in zelenih površin imamo v ponudbi tudi urejeno progo za go-karte na pedala. Go-karte na pedala lahko najamete na kmetiji Pr’ Tonijevih.

DSC_3808

Piknik prostor je ozvočen in osvetljen v kolikor se piknik prevesi v noč. Ravno tako si lahko zakurite taborni ogenj, ter si ogrejete jesenske noči. Parkirni prostor za tiste, ki koristijo piknik prostor je v spodnjem delu parka.   

Za koriščenje piknik prostora pošljite povpraševanje na obrazcu ob strani. Lahko pa informacije dobite tudi če pišete na info@pristava.si.