Gremo na 29. sejem Natour Alpe-Adria!

Letošnje leto se Turistična vas Pristava, predstavlja na sejmu Natour Alpe-Adria skozi promocijski videospot in seminarsko nalogo, ki so jo naredili dijaki 2.K razreda Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad.

Dijaki sodelujejo na 14. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije. Letošnja tema, Potujem torej sem je vzpodbudila dijake, da raziščejo Slovenijo in njene lepote, ter jo predstavijo. V seminarski nalogi so predstavili vas Pristavo nad Stično s svojo zgodovinsko in kulturno dediščino.

Na sledeči povezavi se nahajajo promocijski spoti.  Spot Dolenjski biser Viride Visconti pa je spot, ki predstavlja našo idilično vas, Pristavo. Prosimo vas za glasove za promocijski video spot.

Vljudno vabljeni 01.02.2017 da obiščete sejem Natour Alpe-Adria v hali C, kjer bo predstavljena ponudba Turistične vasi Pristava. Obenem pa bo potekala v okviru predstavitve tudi kiparska in likovna delavnica pod vodstvom Damijane Bijek.

Na spodnji fotografiji se nahaja lesena skulptura Viride Visconti.

Postojanka z leseno skulpturo Viride Visconti

Iskrena zahvala dijakom 2.K in njihovim mentorjem iz SPSŠB za predstavitev vasi Pristava nad Stično na 14. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma.

Link do spletne strani SPSŠB:
http://www.spssb.si/prispevki/glasujte-video-pristava-nad-sticno-festival-vec-znanja-za-vec-turizma-2017/